Thursday, 4 June 2009

Kursus di Kuching

Peserta Kursus Kualiti Dalam Pekerjaan
28 - 30 Mei 2009
Hotel Harbour View, Kuching, Sarawak

tidak clear kan.... 20 orang peserta ja.. Best kursus ni.... lucu pun ada, macam macam ada


Ni gambar kami semasa tea break eh time habis kursus dah..


bergambar bersama dengan penceramah (yang duduk pakai kot)


ni group saya.. nama kumpulan kami Kumpulan Terubuk Masin :D
Lain-lain kumpulan nama dorg, Kumpulan Anggun, Kump. Mantaps 5 dan Kump. Bling-bling


My group : sedia untuk sesi pembentangan


My group : tengah berbincang tapi sempat lagi berposing


uiii serius nyee.. tenga memerah otak hahaa.. apa inda siapa terbaik dapat hadiah


yaa bagus bagus, pas ni p jalan jalan cari ikan terubuk hahaa

6 comments:

CHINA DOLL said...

Wen, aku mau masuk kumpulan bling-bling. Si Karen kumpulan apa tu?

Karen & Tracy, mana best? Kursus yang di Sarawak ni or kursus kita di Rasa Ria tempoh hari?

Mauve Ocean Blue said...

Wj - sapa tu yang bertupi yang bagi sign peace kunun tu...kasi dia my p'peace' (kirim salam) jgk balik...hihihihih
I expect more photos darling...mana lagi gmbr yang lain?

Cath J said...

Hahahahha....si Chinadoll...sampat lagi...

wd..serius nampak...kikikikik

wendi said...

Mi, bling bling c Tracy, c Karen Mantaps 5, c clarice kump. Anggun hehe... err kalo yg best, tia sure pula sb yg d rasa ria sa tia ter join, kalo d kuching besttt sebabd samping berkursus, dpt tgok2 kilang kek lapis hehe

wendi said...

mk tu yg bertupi tu dia ambi bidang penyiaran.. lupa pula nama dia... more pics will be posted soon.. hehe

wendi said...

cj ya kira2 terserius la tu, sbb mo kasi siap tu tugasan, malam ba ni kuliah kami, sejuk gilerr tu aircorn