Friday, 19 June 2009

Dear Me..

It's Friday.. I woke up at 4.30am, planned to go to work early to do my unfinished works.
......
......
......
I reached office at 6.40am.. It's Friday huhh... everyone loves that hehe.. ok ok i parked my car and ooohhh the weather so fine this morning...
I searched for my office key, where is it? ok sabar sabar check lagi.. i checked here and there.. aikk WHERE IS IT.. hemmm.. then i realised.. OMG... I LEFT IT AT HOME! ARGGGHHHHHHH..!!!!!!!
I spoiled my Friday morning @_@, blank kijap
...........
...........
"what should i do now?" buang masa ni, so p clocked in lu la... eeee geramnyaaa, sitting there and thinking

So i decided to wait inside the car waiting the rest to come and thinking again... looking at the weather (nasib baik tia berapa panas) tapi ni gambar mcm sikit gelap kan, ntah la tidak cun ni camera hp ni



while waiting for them, nahhhHH ni la kerja sia, kasi bersih dalam kereta, then what i got? nahh macam macam ada hahahaha, resit parking kereta, pencil, resit KFC aikkk hehehe, tisu, wahh duitt pun ada juga...??



aiseymenn duit tu baa.. sekali saya kira amount tersimpan RM16 :D


Inside the box...


Check punya check ada pula gambar-gambar saya tersimpan dlm keta.. ada sisir lagi tu hehehehe..


before 8am, the door opened suda yeahhhh so kira selamat lah (tapi buang masa la).
ArrrggGGHHHH!!! tu laaa lain kali buat lagi kan...
That's me on this Lovely Friday...

9 comments:

Mauve Ocean Blue said...

YAAAAAAAAAAAAAA AMPUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....hahahahahahahhaha!

YAAA....Lain kali buat lagi tu...

wendi said...

yaaa palis palis

Rosc said...

punya main "bersih" kreta ko wen!!!

wendi said...

Rosc = ya tu la 'bersih' hehehe, lum ada masa p cuci.. bila cuci, tiba tiba hujan pula..

farraH- said...

astaga.. tu gambar pun mcm dari kurun ke berapa lg tu? hahaha

sHeiLa said...

pnya siok..keke..nasib clock d luar..else, rugi2 datang awal, punch merah ni..kekekee

wendi said...

Farrah = berkuuuurruuun laamaaa tapi Aku Masih Seperti Yang Duluu... yaii

wendi said...

sHeiLa = ya baa tu la.. tapi kan tu pintu luar (entrance) actually kena lock juga tu tapi syukurr la ada juga staf dtg awal .. kalo tidakk...

Cath J said...

Hahahahahha.....tapi apa2 pun dapat duit....bagus lah hahahahah...kalau tidak...expired lah tu duit tu...hihihih