Wednesday, 14 January 2009

what for breakfast..??

Good Morning Everyone, today is Wednesday!! Ya, cepat masa berlalu...

come join me ... minum Nescafe .. yaaaa 1 NOW 1 NESCAFE!!!
Breakfast saya ni pagi pagi sampai opis....


some people dont like nescafe but i really do hehee... especially kalo minum nescafe tia dpt tidur la but for me, macam teda apa apa jaa (imune kali... eh ntah la juga..??)

Just to share.. (it was a true story of mine ^-^)
One nite i couldnt sleep (thinking of nescafe, wahhHHH!) it was 11.45pm ( it happened last year, forgot the date), so pasal tia dpt tidur, sa p buat nescafe (nescafe ahh bukan kopi ... tia sama tu rasa..) nahh apa lagi barabis minum, satu kali teguk (tungap ahaha pada hal panas panas lagi tu) baru dapat tidur.... fuhh....

ba mouren apa lagi time time hujan ni sejuk lagi pekena nescafe la... nyam nyam nyammm... eh not sure pula kalo c Curvey Snapper suka nescafe ? hemmmm....

ba apa pun enjoy ur life today... byee....

3 comments:

Cath J said...

(Angkat tangan)...saya nda suka cofee n nescafee.. sorry... :)...ada cafein tu, sebab tu lah mcm ketagih.. ;-p....

I got 1 fren, pun kalau nda minum at least 1 cawan nescafee.. muka dia mcm mau cair...ketagih...sampai keluar peluh...!

Mouren said...

I love nescafe as much as i love our friendship Wj....hahahaha :p ONE NOW ONE NESCAFE!

wendi said...

Cj, sa pun tiatau mcm mo 'lari' dari ni nescafe wooo... suda sa beli juga ba tu nescafe TANPA kafein tapi tidak juga bulih masuk2 d mulut, satu kali ja sa minum, tida abis satu botol, sa bawa p kampung ja tu ari....

Mk, hahahahahaaaaaaaa