Monday, 12 January 2009

From Me To You To Me

Hai Jumpa Lagi u all , Apa Khabar lama tidak ber blog ni. Ahemm!! lama tidak update blog hehehee...
Sempena hujung2 tahun 2008 ni ada pertukaran hadiah, so tiga ekor cute ni saya (dengan seikhlas hatiku) ku hadiah kan buat bestfriends ku c Catherine, Mouren n Bella..harap2 dorg suka la hadiah sia yg tia seberapa ni, ni box ba ni tempat simpan pensel ka, apa2 ja la yg patut..


so bila sa bungkus jadi mcm ni la, yg d tengah tu berbentuk panjang sebab mo kirim p KL tempat c cath... ahhHH harap tia rusak la.. OK kan cj tu prezen..


hehehe saya dapat double hadiah sebab sekali dgn harijadi sia (yaiii) : Catherine (yg masih berbalut kotak), Mouren (kotak emas) , Bella (pasu cute n gelas cute)...


nahhHH bila buka, ni la d dalam dia... cath cute tu rumah2, sa gantung di jendela ruma tu hehe then berbunyi bunyi la dia bila ada angin tiup (kalo angin kencang lain suda tu hishh palis2). Mouren, Catherine n Bella thank you so much for your cute cute prezen...


ni la hadiah2 sempena krismas, tahun baru n harijadi Dec08. Thank you to all.


ni la ba maksud sia ni hadiah c cj sa p gantung bling ! bling ! blinggggg!

more presentsss this year ;)

4 comments:

Mouren said...

More prezen????...hahahhhaha..ko kawin dulu laaa...bertimbun prezen...kwang!kwang!kwang!

wendi said...

hehehee, ba sa tagih ko ni mk

Cath J said...

kawin bagi hadiah????ayaaaa old fashion sudaaa.... Plsss la....bagi lah angpau...kanapa lah kalau rm10....dari dapat gelasss....ishhhh....kasian kawan kita ni....

wd...kalau angin kencang bunyi tu normal lahhh...kalau tiada angin tiada apa2 dia bunyi2...itu baru kau palis2...LOL..

hahahhaha...jgn lah u think that way, ini chime bring luck tu...thas all you need 2 knw.. ;)

Curvy Snapper said...

Hi wendy, welcome back.. wow byk ko punya hadiah.. i ada juga rumah (brown in colour )mcm tu, my friend dari Sabah beri.. cute..