Wednesday, 14 January 2009

wahh what happen?

wahhHHH look at that jammed!!! i took these pics from my office.. ya can see the jalanraya, kereta ter stuck... it's 9.00am, still jammed?? what happen ahh?? hemm....

ni jammed mula dari jam 6.50am when i was @ roundabout Yayasan Sabah (wahhh imagine dari 6.50am till 9.00am?? ) Even my bestfriend Mouren pun ke jamman juga but her office is at Queen aiikkk... jalanraya arah lain pun sama2 jammed juga ? pelik tapi benar

alala mouren tapi tiapa la ah.. bos paham juga tu ^_^



Sabar je la...

12 comments:

wendi said...

Mouren nnti sampai opis, jgn lupa minum nescafe ahh...

Kimora said...

sa pun terstuck di jam tu tadi kelambatan sudah sa

Cath J said...

Hahahaha...wow...awal update... ;-)..adalah org lambat dtg kerja ni LOL....awal juga u dtg ofis wd...bagus lah.. contoh yg baik... kau tu nda heran, memang dari sekolah lagi mcm tu....sentiasa awal p sekolah...nda pernah langgar peraturan.. ;-)

Gallivanter said...

The jam in KL is also as bad, even could be worst! More and more people are buying cars bah, that's why!

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Mouren said...

The traffice jammed makes me lazy to work. Luckily, ari ni teda meeting, reports..bla..bla..Hiyahhh!! Bsok kana awal lagi la. Normal wake up time is 5 am then kluar rumah at 6am...still lambat...:(

Mouren said...

Gallivanter, agreed with you. Too many cars on road causing massive traffice jammed!..

wendi said...

Kimora, bos paham juga tu kan hehehe

wendi said...

Cj, amboi2 puji2 pula awal2 pagi ni, oya ka hish sa tia perasan pula tau :p

Gallivanter agree with u as well, more cars tapi langgar juga peraturan jalanraya huhuhuhuuuuuu...

Mouren, kira lambat juga tu jam 6am, d jraya bundusan jammed suda tu (tapi ntahlah kalo ur hubby ada short cut lain). Now, saya keluar dari rumah saya tidak U-turn but d roundabout tu direct follow the bukit keluar d lintas.. fuhhHHH!!

Mouren said...

Wj, member di Hospital Likas tadi ckp, jambatan kamu tu...hihih tu yg dakat Yayasan Sabah retak sebelah!!! Nahhh..tinggal satu lorong, mana tdk jammed!!!

wendi said...

adoiii bikin sakit kepala ni jam!!

Cay said...

wah awal ko sampai office ..sia pun slalu stuck in the jam ...kin hilang mood kerja tuu hahaha

wendi said...

ya biasa sia awal Cay hehee, itu la tu kalo ter stuck d jam, sabarrrr je laa.. (sambil2 dingar radio Mix.fm) hisshh sambil promote lagi tu