Friday, 8 May 2009

Laaama Tak Jumpaa....

Tuesday, 5th May 2009, jumpa kawan kawan laaamaa.. laaamaa tidak jumpa.. we planned jumpa di KKbox..


Yaa lamaa suda tia jumpa classmates time sekolah menengah huhuhu adalah lebih 5, 7,10 tahun ngam ba tu kan, photo atas dari kiri c rona, tengah2 cora (juga blogger c blossom) yang pakai pink tu c Rosy (c blogger cowgal tula dia pakai baju merah.. eh merah ka tu .. eh mcm pink), ba ron bila ko mo buat blog..


kiri : me ^_^ tengah c bella, topi putih c moren.. well, ni selalu jumpa juga aiikkk mana c cath, eh ko tukang gambar ka tu cj? hehehe...


Photo atas : paaling kanan c cath ... astagaa cath, teda pula pose kita dua2, tu laaa siibukk berposing nahhh tgok tu, kawan sendiri terlupa berposing haha


ni kami semua yg hadir...


tetap anggun ba kan... hehe


Cowgal n me ^_^


blossom n me ;)


Rona n me ;)


Bella (the birthday girl tu malam..) lucu la u bel, potong kek tapi lupa tiup lilin, lupa suda kali cara-cara putung kek haha... lama tia celebrate birthday kali kan :D :D :D :D :D


aikk mk, sa ingat ko suda ready, abis bateri suda tu camera ...? >_<


senyum seindah suria...


aikk saya pula hehe... penat makan kali ni.. atau tunggu turn nyanyi ..eh lupa suda..


wahhHHH cath, ko makan sorang2 ye, birthday gal di sebelah tak makan? langgar peraturan diet suda heheh...ok juga ka ni gambar, sepatutnya hitam ni tapi after edit2 mcm ni ja terang nya..

ba galss bila lagi kita berjalan-jalan... err KKbox lagi ka... "kalau kena paksa makan lagi, tidak mau p sini lagi.." whoopss!! macam pernah dengar ayat tu tapi di mana ya.....? kwang kwang kwang... hehehehuhuhuhahahahaha ..

6 comments:

Mauve Ocean Blue said...

Aikk...tdk plak sia perasan ada sia di belakang ko meng adjust camera. Anyway, lamaaaaa takkkk jumpaaaaa, kan?...

Cath J said...

wd...pandai2 lah kau taruh gambar buruk sia di sana.....

wendi said...

mk = yaaa... mcm tu lagu tu.. tapi sa lupa suda nama tu penyanyi

cj = aikk camera sia yg buruk tu, sbb gelap

wendi said...

cj = eh tia puas hati, tgok lu ur pic, buruk meh?? hissh indapun.. perasaan ko ja tu

CHINA DOLL said...

Bestnya jumpa kawan-kawan lama. Slimnya si cora... wow... macam bujang gitu.

wendi said...

yaaa c cora kurus ooohh