Wednesday, 10 December 2008

Wedding Day





12 comments:

Cath J said...

WD...siapa yg kawin ni?mcm ada c Marsha? heheheh3

Mouren said...

Napa ko tidak jadi bridemaid...hahahahahaha..

Kimora said...

astaga...kawin sudah c RICH oh no....dieeee lah hehehe ndak bah gurau ja...sweet couple

Cay said...

Wow kawin sudha durang nii hehehe ..ingatkan tia bercinta hehe tapi ngamlah tuu bah kan ..wen ko ada related sama siapa ni? si rich kah si velvet?

wendi said...

hahahhaaa mk kitai kooo

wendi said...

Kimora = yaa lorrr kawin suda dorg

wendi said...

Cay sa teda related sepa2 d gambar ni, cuma yg hantar ni gambar ja sa ada related hehehehee

wendi said...

CJ yg kawin ni c velvet rich tu ba yang ada ikut program reality d Astro tu err tu Akademik Fantasia tu, yee laa ko bukan suka tinguk program2 mcm ni

shirley said...

wow.. adorable couple!congrates..

Curvy Snapper said...

hi wendi, mana u dapat gambar velvet sama rich nie? Wendi nie saudara velvet? congrats to both of them.. nice blog wendi.

wendi said...

hai curvey snapper, thanks for visiting my blog, got those pictures from my sudara, sia punya sudara pun dpt ni gambar dari kawan2 nya, ber pass pass la tu hehee, sia teda related sama kedua2 pengantin, cuna penonton je... hehee

MJ WORLD said...

Wendi.. napa ko nda pigi tu wedding? uikss s farhan pun pakai baju sama ngan dorg marsha??? alala cath, takkan la velvet n rich tu ko nda kenal. Sekurang-kurangnya c rich tu popular pasal band dia estranged.. one of my fav band juga. lagu2 dorg not bad.. syabas for sabahan people... quality suara mmg upmmhh