Friday, 31 October 2008

Youkoso

Me and Mouren....

NaahHHH there we go... we went to Japanese Restaurant, having lunch n chit chat.... mouren likes wassabi... fuhh!!


haiii.. sori tidak nampak the food, bermacam macaam ada..


hehehe this is my order, chicken teriyaki set... si mouren rekomen ni set, i like the ayam, mengenyangkan, the tauhu jipun pun i like, the soup pun err..ok juga la..


moren apa suda nama nii?? ni food mouren yg pilih, kegemaran dia la tu..


ni mouren punya order namanya Tempura set... favourite dia tu, alahai sori la mouren tida nampak muka....


well, sambil kami borak-borak, sempat lagi dia call hubby,"hai darling, i kat japanese restoran ni, nak i tapau ke..?" hehehe ;D


ni aiskrim, sedap tapi siikit ja, mahu juga tambah, tapi manatau jepun tia main tambah tambah hehehee.... Arigatou.....

2 comments:

Cath Jimai said...

Ya....sadap lah tuuuuuu...Lain kali bawa saya sana!!!adui laparrr..

Kimora said...

oishi desune (^_^)